Throwback to beauty

Designers & Friends

Are you still cold? Then you’re in for a treat ! Keep reading!

Fryser du også stadig i det danske vintervejr? Det er bidende koldt udenfor, men vi går dog stille og roligt imod varmere tider. I den forbindelse er en god strik eller en varm lækker trøje et must i mit klædeskab. Især fordi de kan bruges nu under vinterjakken, og fordi de er perfekte til sommeraftenerne på stranden senere på året.


For et par uger siden stiftede jeg bekendskab med det danske online fashion outlet, Designers & Friends, som forhandler lækre mærkevarer til fantastiske priser. På linket her kan du hver dag holde dig opdateret med super gode kampagner og den faste bazar, hvor du kan spare helt op til 80%! Designers & Friends tilbyder kvalitetsorienterede mærkevarer som Part Two, Black Lily, Minus, Gestuz og mange flere og så får du forresten gratis fragt ved køb for over 499kr.

Lookbook_jakker_Michellesun_7,2

Jeg har fået lov til at forkæle jer, mine skønne læsere, med EKSTRA 15% på jeres køb den næste måned, ved brug af denne rabatkode: michellesun15 – det gælder altså ALT i shoppen på designersandfriends.dk

Her er 5 musthaves til under 500kr. på shoppen lige nu, alle med en værdi på 700-1200kr.

– > 1 / 2 / 3 / 4 / 5 < –

– Happy shopping <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback to beauty