Last night ..

Sunday shopping <3

#DESIGNERS&FRIENDS

Hos Designers & Friends kan du finde massevis af mærkevarer til vanvittigt billige penge. Brug rabatkoden i bunden, og spar YDERLIGERE 15% på dit køb!

Jeg har været så heldig at finde disse tre skønheder hos Designers & Friends . Alle items koster under 500kr. stk. og kan shoppes lige nu på linket.

FullSizeRender (23) FullSizeRender (24)

Den tykke neopren nederdel fra Selected Femme er et must til os der elsker at gå i kjoler og nederdele året rundt, uanset vejret. Med et par varme strømpebukser, redder den ethvert outfit. Sammen med en simpel sort tanktop fra Karen By Simonsen passer til det hele. Det meget fine mønster gør at man skiller sig ud fra mængden og samtidig holder sin stil. Jeg er særligt glad for min nye løse blazer fra Y.A.S som virkelig sørger for farverne i mit forår. De skønne blå/grønlige nuancer passer perfekt ind i min gaderobe, og jeg glæder mig til at have den på. Alle tre items kan bruges sammen i et outfit, og jeg er vild med det <3

FullSizeRender (22)

Jeg ønsker jer alle en dejlig søndag og happy shopping!

( rabatkode: michellesun15 giver dig ekstra 15% på dit køb )

– Love <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last night ..