L'Oreal Luxe #Galla

The best things ..

In life are free ..

image

The birthdaycard every girl wishes she’d get !

Det aller bedste jeg ved er at blive forkælet og minde om at nogen holder af mig. Min smukke bedste veninde sørgede for at jeg i den grad følte mig værdsat på min fødselsdag i lørdags. Og i stedet for at købe en bluse, et smykke eller noget andet kedeligt, så havde hun lavet den skønneste collage til mig med billeder af os, og vores særheder <3 Jeg værdsætter de sande venskaber jeg har og tanken om at leve uden, gør mig helt sentimental ..


 The very best thing I know is to get pampered and reminded that someone cares. My beautiful best friend made sure that I most certainly felt appriciated on my birthday on Saturday. And instead of buying me a shirt, a piece of jewelry or something else regular, she had created the most wonderful collage for me, containing pictures of us together, doing our thing <3 I truely appriciate the real friendships I have and the thought of living without them, makes me all sentimental ..

image

I en tid hvor alt er digitalt, er det for mig uvurderligt at have fysiske billeder jeg kan kigge på og ikke behøver et strømstik til! (;


 In a time where everything is digital, to me it is priceless to have physical pictures to look at, not having to need a power connector! (;

I wish you all a wonderful day .. And tell your best friends that you love them!

image

– Love unicorns ) <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'Oreal Luxe #Galla