2. Advent // Argan Oil

Trendsales // Louboutin <3

Så er det blevet tid til julerengøring og oprydning! Idag faldt jeg over mine smukkeste Christian Louboutin flats som stod der bagerst i skabet. Øv, jeg fik helt ondt i hjertet af at se dem stå der .. men samtidig blev jeg også helt vildt glad! De har nemlig stået i deres kasse i over 2 år og er derfor i perfekt stand! Jeg har selv kun brugt dem 2-3 gange for to år siden og har nu besluttet mig for at give slip på dem. Måske er der en derude der kan få glæde af disse smukke sko?

09_12_2014_1467

It’s time for Christmas cleaning and tiding up at home! Today I found my most beautiful Christian Louboutin flats standing at the back of my closet. Aaw, my heart aced from watching them stand there .. but then again I was also super excited! They have been in their box for over 2 years which means that they are in perfect shape! I have only used them 2-3 times two years ago and I have now decided to let them go. Maybe someone out there might enjoy these beauties?


Jeg har lagt salgsannoncen på Trendsales hvor alle detaljer også kan læses.


I have put the sales add on Trendsales where it is possible to view all of the details too.

Love your shoes <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. Advent // Argan Oil